Last Updated on February 12, 2023 by admin

Bronze

Når du skal vælge den perfekte vandhane til dit nye badeværelse, skal du overveje en bronzefinish. Denne elegante tone viser ikke fingeraftryk eller vandpletter, hvilket gør den til et populært valg for mange husejere. Finishen er også meget holdbar. Bronze vandhaner har dog en tendens til at koste mere end andre metalfinisher, så sørg for at shoppe rundt, før du træffer en endelig beslutning. Og da bronzefinish er eftertragtet for deres unikke æstetik, bør du også overveje farven og mærket på dit andet badeværelsestilbehør.

Nikkel

Når det kommer til armaturer, er satin nikkel en flerårig favorit. Med sit elegante, tidløse look er satin nikkel vandhaner det perfekte valg til ethvert badeværelse eller køkken. I modsætning til børstet nikkel går denne finish aldrig af mode og vil aldrig gå af mode. Det er både overkommeligt og holdbart. I modsætning til andre metaller viser nikkel ikke vandpletter, pletter eller fingeraftryk. Og som en ekstra bonus er den modstandsdygtig over for korrosion.

Olie gnidet bronze

Hvis du leder efter en badeværelsesarmatur med en luksuriøs tone, kan en oliebehandlet bronzeguldhane være et godt valg. Oil rubbed bronze er en mat version af naturlig bronze, og dens brunlige toner er meget alsidige. De passer godt til en række forskellige badeværelsesindretningsstile, selvom de er tættest forbundet med middelhavsindretning. Den oliebehandlede bronzeguldhane vil give dit badeværelse en luksuriøs tone, samtidig med at det holder det æstetisk tiltalende.

Klar lak finish

Der er mange stilarter af guld vandhaner. Et populært valg er den klassiske guldfinish, som kan supplere ethvert farveskema. Men i dag vinder moderne guldfinisher også popularitet. De varierer i udseende fra højpolerede til matte og kaldes med forskellige navne. Populære muligheder omfatter Delta Champagne Bronze, Moen Børstet Guld og Kohler Børstet Guld. Hvis du leder efter en tidløs tone til dit badeværelses- eller køkkenarmaturer, så overvej en børstet guldfinish.

Art Deco

At vælge en art deco guldhane vil øjeblikkeligt løfte stilen på dit badeværelse. Denne designstil vil have en luksuriøs tone og vil have dine gæster misundelige. Den bedste måde at vælge den rigtige til dit badeværelse er at lave noget research. Hvis du ved, hvad du vil have, kan du nemt finde en vandhane, der matcher din æstetiske smag og holder i mange år. Alternativt, hvis du leder efter noget lidt mere moderne, kan du vælge en guldhane i en mat finish.

Nivito

En moderne guldfinish er et alternativ til den traditionelle guldfinish. Processen med fysisk dampaflejring gør vandhanens overflader tre gange hårdere og ti gange mere ridsefaste end traditionelle finish. Nivito vandhaner kommer i en bred vifte af finish, fra mat til skinnende. Hvis du leder efter en klassisk tone, kan en messing armatur fra Nivito være det rigtige valg. Denne vandhane er lavet til at holde i årtier.