Monista hanoihin saatavilla olevista väreistä suosituimpia ovat kromi, pronssi ja öljyhierottu pronssi. Mutta ennen kuin ostat sellaisen, harkitse, mikä näyttää hyvältä keittiössäsi. Tässä muutamia vinkkejä oikean hanan valintaan. Valitse väri, joka sulautuu kaapin ja suunnittelun virtaukseen. Valitse sitten hanatyyppi, joka sopii sinulle parhaiten. Jos et halua kuluttaa paljon rahaa, voit valita edullisen yksikahvaisen hanan.

Öljy hierottu pronssi

Öljyhierottu pronssi on paras keittiöhanan väri vuonna 2022, jotta saat ajattoman, klassisen lookin, joka ei väsy koskaan. Sen ajaton kauneus ja kestävyys tekevät siitä loistavan vaihtoehdon mihin tahansa keittiöön. Lue lisää tästä ajattomasta suosikista. Lue eteenpäin saadaksesi tietoa öljyhierottujen pronssisten keittiöhanojen eduista ja kuinka löytää täydellinen kotiisi. Tämä tyyli sopii täydellisesti sekä perinteiseen että nykyaikaiseen keittiöön.

Öljyhierotun pronssisen keittiöhanan valinnassa on monia etuja. Ensinnäkin se näyttää hienostuneemmalta. Tämä viimeistely on hienostuneempi ja rikkaampi kuin mikään muu tyyppi. Toiseksi se on kestävämpi kuin mikään muu hana. Laadukas hana kestää vuosia, eikä sitä tarvitse vaihtaa niin usein. Ja lopuksi, öljyllä hierottu pronssi ei todennäköisesti naarmuta tai tahraa seiniäsi ja lattioitasi.

Harjattua messinkiä

Jos suunnittelet keittiösi uusimista lähivuosina, sinun kannattaa harkita nykyisen messinkihanan vaihtamista harjatun messingin hanaan. Messinkihanat ovat erilaisia, mukaan lukien mattapintaisia, kiillotettuja ja antiikkisen näköisiä. Kupariseoksena messinki tarjoaa luonnollisesti antimikrobisen pinnan. Se on erinomainen valinta keittiöön, sillä pesuallas on tavallisen kodin eniten bakteereja saastuttama alue. Valitettavasti monet ihmiset eivät desinfioi hanaansa, mikä voi johtaa ristikontaminaatioon ja muihin infektioihin.

Jotta keittiöhana säilyy tyylillään vuosia, sen tulee sopia muuhun huoneeseen. Hanaa valittaessa on tärkeää ottaa huomioon sen korkeus. Liian korkea hana saattaa kiinnittää huomion muihin huoneen esineisiin. Viimeistelyn valinta on myös tärkeää, koska jotkut voivat näyttää vesipisteet helpommin kuin toiset. Kromi, kiillotettu nikkeli ja musta hana ovat kaikki hyvin näkyvissä, kun taas öljyhierottu pronssi voi muodostaa patinaa ajan myötä. Varsinkin hanhenkaulahana on ajaton ja sopii niin nykyaikaiseen kuin klassiseen designiin.

Kiillotettu kromi

Viimeisimmät trendit osoittavat, että kiillotettu kromi pysyy suosituimpana keittiöhanojen viimeistelynä seuraavan viiden vuoden aikana. Tämä kiiltävä viimeistely on sekä klassinen että muodikas, ja se on ihanteellinen valinta perinteiseen keittiöön. Harjattu nikkeli on toinen suosittu viimeistely keittiöhanoissa, ja sen sävy on pehmeämpi, mikä auttaa sitä sulautumaan huoneen muihin pintoihin. Se voi kuitenkin olla ristiriidassa muiden viimeistelyjen kanssa, joten on hyvä idea valita tyyli, josta pidät.

Vaikka kromi on monipuolinen viimeistely, se vaatii jonkin verran huoltoa. Paras tapa käyttää sitä on erottuva valaisin. Sen häikäisevää persoonallisuutta on hieman vaikeampi hallita, joten on parasta pitää kiinni väreistä ja viimeistelyistä, jotka täydentävät muuta huonetta. Tästä syystä sitä on parasta käyttää muiden saman sävyperheen värien kanssa. Se sopii myös parhaiten käytettäväksi viileän tai lämpimän huoneen keittiössä.

Harjattua kultaa

Tämä tyylikäs ja hienostunut väri on erittäin monipuolinen ja loistava valinta moderniin keittiöön. Se on erinomainen valinta keskikokoisiin ja suuriin keittiöihin. Sen nokan korkeus on 6,38 tuumaa ja ulottuvuus 8,75 tuumaa. Hanan suurin virtausnopeus on 1,8 gallonaa minuutissa, mikä on täydellinen keskikokoiseen ja suureen keittiöön. Hanassa on myös kosketuksella aktivoitava anturi kuuman tai kylmän veden havaitsemiseksi.

Kun valitset harjattua kultaa, varmista, että harkitset huolellisesti keittiösi ulkoasua ennen sen valintaa. Jos keittiösi on klassinen ja moderni, voit valita harjatun kullan hanan, jossa on klassisia linjoja. Jos kuitenkin haluat nykyaikaisen ilmeen, voit valita harjatun kullan hanan, jossa on tyylikkäät linjat. Budjettistasi riippuen voit löytää kultaisen hanan, joka on edullinen ja sopii nykyiseen tyyliisi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here